Bitcoin-escrow-operaattori myöntää tekevänsä 3 miljoonan dollarin huijauksen

Kryptovaluuttatalletusten johtaja Jon Thompson tunnustaa olevansa syyllinen petoksiin
Hän huijasi 7 miljoonan dollarin yrityksiä escrow-liiketoimintansa kautta
Hänet tuomitaan ensi vuoteen mennessä

Oikeusministeriön perjantaina julkaisemassa ilmoituksessa kahden Bitcoin-escrow-yrityksen operaattori Jon Thompson tunnusti syyllisyytensä osallistumisestaan ​​petosjärjestelmään, joka johti miljoonien dollarien menetykseen. Thompsonille odotetaan todennäköisesti enintään kymmenen vuoden vankeustuomio.

Bitcoin-escrow-operaattori laiminlyö yrityksen sääntöjä
DOJ: n asiakirjan perusteella Thompson käytti kahta digitaalisen valuutan escrow-yritystä – Volantis Market Marking ja Volantis Escrow Platform – yhteisnimellä Volatis. Kahden viime vuoden aikana hän sai nimettömän organisaation siirtämään miljoonia dollareita Escrow-yritykset voidakseen ostaa kryptovaluutta. Se oli kuitenkin oletusarvoisesti Bitcoin-escrow.

Hän vakuutti nimeämättömän yrityksen uskomaan, että hän ei vapauttaisi rahojaan digitaalisen valuutan myyjälle, paitsi että hän vahvistaa, että nämä Bitcoins on lähetetty hänelle (Thompson). Tuossa huomautuksessa yritys siirsi noin 3,25 miljoonaa dollaria Thompsonille kryptovaluuttaostosta. Oletettu escrow-yrityksen johtaja lähetti kuitenkin varat toiselle nimeämättömälle kolmannelle osapuolelle huolimatta siitä, että hän ei saanut Bitcoinia.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Sokkelo ransomware osui Yhdysvaltain ydinurakoitsijaan: tietoja vuotanut
Tuleva DeFi-protokolla, Eminence valutti 15 miljoonaa dollaria
Epäonnistunut Bitcoin-kauppa asettaa kaksi intialaista poliisin säilöön
Intian Pluto vaihtoi pois päältä 270 000 dollaria väitetystä poistumishuijauksesta

Thompsonin lause
Tämä meni päinvastoin kuin Thompsonin mainossisältö, jossa todettiin, että Bitcoin-escrow-yhtiöt toimisivat omaisuudenhoitajana, mikä helpottaisi kaupan molempia osapuolia riskien välttämiseksi. Jopa näiden varojen vapauttamisen jälkeen Thompson salasi kehityksen yhtiöltä päivien ajan. Viime vuoden heinäkuussa sulkutalletusten johtaja pidätettiin yhteisön petosmaksusta.

Kuten Cryptopolitan kertoi, hän huijasi toista yritystä noin 4 miljoonalla dollarilla. Yhteensä hän huijasi 7 miljoonan dollarin yrityksiä kryptovaluuttatalletusliiketoimintansa kautta. Tunnustettuaan syyllisyytensä tänään häneen todennäköisesti kohdistuu 10 vuoden vankeusrangaistus, kuten asiakirjassa ehdotetaan. Hänet tuomitaan ensi vuoteen mennessä, tarkalleen 7. tammikuuta.

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert